Vaše budova je vaší vizitkou

Reprezentativní vzhled budovy je důležitou součástí vaší prezentace. Zajištění údržby exteriéru i interiéru budovy se však neobejde bez nákladů na vysokozdvižné plošiny, horolezeckou techniku a bez současného omezení provozu během údržby. Výškové mytí oken, fasád a další čištění tak často odsouváte na druhou kolej. Už ale nemusíte.

Díky unikátní technologii PuraQleen pro výškové čištění dokážeme ze země rozzářit vaše okna, výlohy, skleněné, plastové a další hladké fasády až do výšky 18 metrů. Navíc díky systému SpaceVac se také postaráme o čistotu těžko přístupných míst v interiéru až do výšky 15 metrů.

Specializujeme se na komerční budovy, obchodní centra, autosalony, průmyslové haly, sportovní haly nebo solární panely a další místa.

Proč spolupracovat s námi

Postaráme se o výškové mytí oken a fasád na vaší budově. Poradíme si také s odsáním prachu, nečistot a pavučin z těžko dostupných míst až do výšky 15 metrů.

  • bez omezení provozu firmy
  • bez nutnosti vysokozdvižné plošiny
  • bez nutnosti horolezecké techniky
  • bez nutnosti ručního mytí a čištění

Vy tak ušetříte jinak nevyhnutelné vícenáklady, čas a soustředíte se pouze na svou práci.

Jsme KAPE čištění

Máme více než desetileté zkušenosti s úklidovými službami a zároveň jsme příznivci moderní technologie. Díky revoluční technologii PuraQleen a SpaceVac nabízíme vysoce kvalitní služby v oblasti výškového mytí oken a dalších skleněných, hladkých povrchů, čištění interiérů budov a hal ve výškách za příznivé ceny. 

Slova spokojených zákazníků

Kdo jsou naši zákazníci

Naše úklidové služby využijete kdekoliv, kam nedosáhnete pomocí běžných prostředků. Pracujeme rychle, efektivně a šetříme náklady i čas našich zákazníků. Mezi ně patří firmy, živnostníci, školy a další státní instituce i fyzické osoby napříč všemi možnými obory.

Komerční budovy

Obchodní centra / Autosalony / Kanceláře

Pro všechny firmy, které dbají na reprezentativní vzhled svého sídla.

Průmysl

Průmyslové budovy / Haly / Solární panely

Pro všechny firmy, které chtějí zajistit čisté prostředí bez omezení provozu.

Ostatní budovy

Bytové domy / Sportovní haly / Školy

Pro školy, další instituce i fyzické osoby, které ocení rychlé, efektivní a výhodné čištění.


  • 0
    LET PRAXE
  • 0
    SPOKOJENÝCH ZÁKAZNÍKŮ
  • 0
    ČISTÝCH BUDOV

Čistota v číslech

Revoluční technologie mytí oken

Naše speciální čisticí stroje PuraQleen využívají technologie demineralizované vody. Díky tomu vyčistíme rychle a efektivně skleněné plochy a další hladké povrchy jako plast, plech či hladké fasády bez nutnosti ručního mytí a leštění. Výsledkem jsou křišťálově čistká okna a výlohy, které odráží tvář vaší firmy.

 

Stroj obsluhujeme ze země a přesto dokážeme čistit plochy ve výšce až 18 metrů. Výškové mytí oken se tak pro vás stává mnohem dostupnějším, protože si již nemusíte pronajímat vysokozdvižné plošiny či horolezeckou techniku.


Tajemství demineralizované vody


Voda z vodovodního řádu obsahuje spoustu minerálů, jejichž množství určuje tvrdost vody. Jak jistě víte, tvrdá voda škodí našim pračkám, myčkám nádobí a například zanechává mapy na skleněných zástěnách od sprchového koutu. Je totiž bohatým zdrojem vodního kamene. Proto není vhodná ani na čištění oken.

 

Nám přesto stačí pouze přípojka na váš vodovodní řád. Stroj PuraQleen totiž dokáže pomocí iontové výměny vodu demineralizovat, a zajistit tak čištění a mytí s maxímálním efektem bez skrvn a šmouh.

Výkonný vysavač s dosahem 15 metrů

Těžko přístupná místa v interiérech budov, jako jsou například stěny, stropy nebo vzduchotechnika průmyslových hal, běžně nedokážete zbavit prachu, pavučin a nečistot, aniž byste omezili provoz firmy. K tomu musíte připočítat další náklady na vysokozdvižné plošiny, lešení nebo horolezeckou techniku. Takže čištění raději opět odložíte na neurčito.

 

Pomocí výkonného vysavače SpaceVac se soustavou karbonových tyčí a sadou nástavců dokážeme ze země vyčistit těžko dostupná místa až do výšky 15 metrů. Vy tak nemusíte omezovat provoz ani najímat drahé plošiny. A přesto můžete zajistit čisté a bezprašné prostředí uvnitř budovy. 

 

Využití systému SpaceVac


Vysávání systémem SpaceVac využijete všude, kam se běžnými prostředky bez omezení provozu nedostanete. Specializujeme se na čištění v interiérech průmyslových budov a hal, obchodních centrech, autosalonech, školách, tělocvičnách a sportovištích jako zimní stadiony, sportovní haly a další.

Ze světa KAPE čištění

Dáme se do práce?

Zajímá vás cena našich úklidových služeb pro vaši budovu? Kontaktujte nás a my vám připravíme nezávaznou cenovou kalkulaci.